RØMØ BEACH JUMP - Danmarks største ridebane // juni 2020
Tinglev Rideklub indstillet til pris!

Tinglev Rideklub indstillet til pris!

Tinglev Rideklub er blevet indstillet til til prisen Årets Energibundt, som går til

“en frivillig holdleder, en frivillig stævnearrangør eller en anden der med en særlig indsats, gør en forskel for sammenholdet i en lokal idrætsforening.”

At faciliteterne er i orden, ridebanerne revet og græsbanerne slået, succesfuld afholdelse af stævner og sammenhold blandt medlemmerne, er ikke et tilfælde. Det er derimod afhængigt af de mange frivillige energibundter der hver dag, lægger en kæmpe indsats i lokale idrætsforeninger landet over.

Årets energibundt - Tinglev Rideklub indstillet til pris

Her er Tinglev Rideklub er ingen undtagelse og faktisk bidrager klubben så meget til sammenholdet blandt både ryttere og de mange frivillige, at klubben er indstillet til prisen Årets Energibundt.
Prisen er stiftet af Danmarks Idrætsforbund og Ørsted, og uddeles til SPORT 2018, den 5. januar 2019 for tredje år i træk.

Prisen er stiftet for at hylde det beundringsværdige arbejde, der lægges i idrætsforeninger i hele Danmark til gavn for både unge og gamle.

Tinglev Rideklub er indstillet på baggrund af sit store engagement inden for ridesporten i Sønderjylland, hvor klubben bidrager til at skabe gode betingelser i lokalmiljøet ved at være en attraktiv forening, som med sit unikke oplevelsesridestævne Rømø Beach Jump har fået sat Sønderjylland og klubbens gode foreningsliv på nethinden hos ryttere i hele Danmark og Sydslesvig.

Vi ønsker Tinglev Rideklub held og lykke i kapløbet om at vinde prisen som Årets Energibundt.

Luk menu