Tilmelding til
Rømø Beach Jump

Rømø Beach Jump 2023

Velkommen til Danmarks flotteste ridebane på Lakolk strand på Rømø.  Igen vil det være for både hest og pony. Det bliver endnu et super godt stævne. Det er det eneste sted i Danmark, at du får lov til at ridestævne i disse unikke omgivelser. Tilmeldingen for 2022 var delt over 3 dage den 8., 11. og 13. maj 2022. Vi forventer nogenlunde samme tidsrum for 2023.

Regler for tilmelding er således: 

Vi har de sidste par år måtte lukke for tillmeldinger, så vi anbefaler at være ude i god tid.

Der er sat maks. antal starter på de enkelte klasser. Samtidig er der et dagsmaksimum på 250 starter pr. bane pr. dag. Skulle det vise sig, at det ikke nås, bliver det muligt at efteranmelde i de fyldte klasser. Efteranmeldelse kan tidligst ske efter den ordinære anmeldelsesfrist.

‼️ Der oprettes IKKE ventelister. Der er kun mulighed for senere tilmelding via efteranmeldelse.

Har du brug for hjælp til opstaldning og overnatning, kan du læse mere her.

Startlister og program

Ønsker du at se startlister, kan du se dem online på Equipe. Søg “Rømø Beach Jump” når du lander på startsiden.

Program for dagene
Rømø Beach Jump er et C-stævne. Rømø Beach Jump foregår over en weekend med starter i dressur og spring for både hest og pony. Vi starter fredag over middag med spring, og fortsætter lørdag og søndag med både spring og dressur disse dage. Her starter vi så tidligt som muligt (ca. kl 07:00), og sidste klasse sættes i gang, inden solen går ned lørdag – og omkring kl. 17:00 søndag. 
 

Udover selve stævnet har vi et udstillingsområde, der er åbent fra kl. 09:00 – 17:00, og der vil foregå forskellige aktiviteter både lørdag og søndag.

Kontakt os, hvis I har brug for mere information.

Resultater dressur 2019

Resultater spring 2019

Vi glæder os til at se jer!

Seneste nyheder