Udstiller 2022

Du har nu en unik mulighed for at sikre dig en salgsstand midt på pladsen ved Rømø Beach Jump 2022.

Rømø Beach Jump er tilbagevendende begivenhed, der er slået an blandt såvel nordiske som tyske ryttere. Ridestævnet foregår i de naturlige og skønne omgivelser på Lakolk Strand, Rømø, og er fantastisk oplevelse for både udstillere, ryttere og tilskuere.

Ridestævnet afholdes på dispensation fra Skov og Naturstyrelsen. Det er derfor vigtigt, at vi indretter os efter forholdene, og at vi alle – også udstillere – er med til at bidrage til den fantastiske stemning, men også respekterer naturen, som vi befinder os i.

OBS – vi har kun et begrænset antal udstillerpladser, så bestil i god tid. 

Udstillerinformation

Åbningstid:
Fredag kl. 12:00 – 20:00
Lørdag  kl. 09.00 – 21.00
Søndag kl. 09.00 – 17.00

Alle udstillere er velkomne til at holde åbent i ”ridetiden”. Vi skal blot undgå at kører ind til standen i mini Amalienborg mellem heste og publikum i ridetiden. Personbiler SKAL parkeres udenfor den indhegnede stævneplads.

Sted:
Stranden ved Lakolk på Rømø. Ved campingpladsen fortsæt mod vandet. På stranden køres mod syd (til venstre). Stævnet foregår direkte på stranden – og dermed også på sandbund, der kan være våd.

Kategorier:
Alt relateret til ridesporten, heste, landbrug, biler, trailere, hus & have.

Standene:
Du bestemmer selv, hvordan din stand skal se ud, om det skal være udstilling og direkte salg.
Der er ikke skillevægge mellem standene.
Der kan ikke stilles op med pull up, plakater mv. på traditionel vis, da der ikke er vægge at hænge op på. Standmateriale skal derfor være beregnet til at stå på (fast) sandbund. Telte KAN opstilles, men der er risiko for at evt. blæst umuliggør telt.
Oversigt over standpladserne er vedhæftet. Der kan afgives ønsker om placering af standene. Overordnet placerer Rømø Beach Jump de forskellige udstillerne med udgangspunkt i ”bedste placering for alle parter”.

Priser:

3.000 kr. ekskl. moms. Ved leje af to stande samlet pris 5.500 kr. ekskl. moms. Ønsker du at dele din stand med en anden tillægges 200 kr. til standprisen. Dette dækker omkostningerne til den ekstra beskrivelse på hjemmesiden og Facebook samt fakturering.
Prisen dækker leje af standpladsen, forsyning af vand, adgang til toiletter, gratis morgenmad begge dage samt gratis kaffe under stævnet.
Prisen dækker leje af standen, forsyning af vand, toiletter, gratis morgenkaffe begge dage samt gratis kaffe under stævnet.

Opbygning:
Forberedelse torsdag d. 16/6 kl. 12.00-19.00, og fredag d. 17/6 kl. 7.00-11.00. Standen skal være færdig en time før, første rytter skal på banen. Der må ikke være telte på stranden om natten, så et sådant skal tages ned fredag og lørdag aften og sættes op igen næste morgen. Der må ikke overnattes på stranden. Der er ingen mulighed for at komme ind til standen med bil i åbningstiden.

Nedtagning:
Søndag d. 19/6 når den sidste præmieoverrækkelse har fundet sted.
Det er ikke tilladt at begynde nedtagning før tid! Det er vigtigt, at du efterlader området, som du modtog dette.

Fælles morgenmad:
Lørdag og søndag morgen kl. 8.00 byder vi på fælles morgenkaffe.

Udstillerparkering:
Varevogne (lager) må parkeres på parkeringspladsen for hestetrailere tæt ved banerne og standområdet.

Information: 
Kontakt Finn Märcher under stævnet, hvis du har brug for hjælp. Henvend dig i stævnesekretariatet ved spørgsmål.

Forplejning:
Rømø Beach Jump sørger for let forplejning til vores Platin, Guld og Sølvsponsorer under stævnet. For alle udstillere vil der være gratis morgenmad og kaffe. Der kan købes let forplejning i stævnet madvognen under stævnet. Det anbefales at medbringe forplejning selv ved særlige behov, allergier, mv.

Vejret:
Vi er ikke herre over vejret, og pladsen står i det fri på stranden ud mod det åbne hav. Skulle vi få regnvejr, tager vi regntøjet på. Ved normale sommertemperaturer er der dejligt på stranden. Det kan blæse, så vær forberedt på lidt af hvert.

Ingen vagt: 
Man må ikke opholde sig på stranden om natten, så der er ingen vagt. Det anbefales derfor, at man ikke efterlader værdigenstande på standen natten over.

Sådan bestiller du

Sådan bestiller du:

Standene reserveres efter ”først til mølle” princippet. Tilmeldingen er bindende dvs. ved afmelding, betales pengene kun retur, hvis det lykkedes at udleje standen til anden side. Så snart vi har en underskrevet kontrakt, sætter vi beskrivelsen på vores hjemmeside og Facebook. Betaling af standen falder til den 1. juni 2022.

Bestilling sker til:
Britt Kjær Overgaard, Britt&KO

E-mail: kontakt@brittogko.dk
Telefon: +45 2751 6008

Ved yderligere spørgsmål kontakt
de ansvarlige fra Tinglev Rideklub:

Finn Märcher – Mobil: +45 20424764
E-mail: fimorama@gmail.com

Succeskriterium

Rømø Beach Jump er båret på frivillige kræfter, og vi anvender derfor ikke et stort annonceringsbudget for at afholde eventet. Vi bruger vores netværk, vores deltagere og vores samarbejdspartnere. Brug derfor meget gerne dit eget netværk til at sprede budskabet om en oplevelse ud over det sædvanlige på Lakolk strand.

Du kan hjælpe med at sprede budskabet ved f.eks. at:

  • Skrive på din hjemmeside, at du udstiller/deltager på Rømø Beach Jump
  • Link til vores hjemmeside fra din egen hjemmeside
  • Like vores Facebook side og like/del gerne vores opslag. Vi giver naturligvis tilbage
  • Del gerne vores Facebook begivenhed
  • Fortæl om det til dit netværk
  • Og meget mere …

Links du kan bruge:
www.romobeachjump.dk
www.facebook.com/RB.Jump

Oversigt over udstillingsplads og ridebaner

Oversigtskort - Rømø Beach Jump 2022

Vi glæder os til at se jer!