You are currently viewing Rømø Beach Jump stopper

Rømø Beach Jump stopper

  • Post author:
  • Post category:Nyheder

Baggrunden er, at Tinglev Rideklubs bestyrelse har besluttet, at de ikke kommer til at afholde RBJ, hvis ikke styregruppen for RBJ, tager det fulde ansvar for gennemførelse af stævnet. Klubben står gerne rådighed som hjælpere på stævnedagene, hvor der er tid. 

Fordi den erfarne styregruppes medlemmer har ikke længere har tilknytning til eller deres daglige gang i TRK ligesom flere af medlemmerne er flyttet langt væk – så siger vi fra styregruppen et:  

”STORT 1000 TAK  

for den store opbakning vi har oplevet i de mange år fra ryttere, officials, hjælpere, det lokale erhvervsliv, Skov og Naturstyrelsen, udstillere og ikke mindst vores sponsorer – uden sponsorer intet stævne.” 

Styregruppens Finn Märcher og forhenværende mange årigt medlem af TRKs bestyrelse udtaler med blanke øjne: ”Vi er stolte over at have været med til at skabe et oplevelsesridestævne, der i den grad har vist sig at blive populært. Så populært at RBJ flere gange fik lagt DRFs stævnesystem helt ned, når tilmeldingen åbnede. De første år var svære og gav underskud, men da vi fik overskud kunne vi udvikle … så stævnet løb over først en, to og så tre dage, og vi fik ponyer og dressur med,”  

og Finn slutter af med et lille smil:  

”Shu Bi Dua synger, at ’alting har en ende’ og det har Rømø Beach Jump også.”