You are currently viewing Rømø Beach Jump 2023 udskydes til 2024 

Rømø Beach Jump 2023 udskydes til 2024 

  • Post author:
  • Post category:Nyheder

Det er med stor beklagelse at Tinglev Rideklubs bestyrelse og RBJ styregruppen bag det populære ridestævne, ser sig nødsaget til udskyde RBJ til 2024.  

Manglende frivillige 

Styregruppens Finn Märcher, der har været med helt fra starten, udtaler: ”Det er med tungt hjerte, at vi må erkende, at det ikke er lykkedes at finde de frivillige til det enorme arbejde, der ligger før og efter stævnet,” og han fortsætter, ”I og med at styregruppens medlemmer ikke længere har deres daglige gang i TRK, så er det nødvendigt, at rideklubbens medlemmer hjælper til, så klubben kan få de gode ekstra penge, klubben kan bruge på børn og unge.” 

Formanden for Tinglev Rideklub, Ronni Pedersen, har en trist mine, mens han siger: ”I TRK vil vi arbejde hårdt hele 2023 på at skaffe frivillige hjælpere til gennemførelse af Rømø Beach Jump i 2024, så rytterne igen kan opleve den glæde det unikke ridestævne er. Når jeg er rundt til ridestævner, hører jeg jo gang på gang folk taler om, hvor fedt Rømø Beach Jump er, men vi må bare erkende, at vi ikke kan gennemføre RBJ 2023 i den standard, vi er kendt for, og som vi ønsker. Så vil vi hellere komme stærkt igen i 2024.” 

Rømø Beach Jump 2024 

Vi ved at I havde glædet jer lige så meget til endnu et fantastisk stævne på skønne Rømø som vi havde. Desværre bliver det ikke i år. Rømø Beach Jump er et helt fantastisk stævne som Tinglev Rideklub er stolte af at arrangere. Vi vil nu arbejder på at komme stærkt igen i 2024. 

 Følg med på Facebook og Instagram, hvor vi vil holde jer informeret.