You are currently viewing Rømø Beach Jump 2020 aflyses

Rømø Beach Jump 2020 aflyses

Det er med stor beklagelse, at vi ser os nødsaget til at aflyse dette års RBJ stævne som følge af Corona-situationen.

Vi har ventet med beslutningen og arbejdet hård for at give jer det store oplevelsesstævne på Lakolk strand på Rømø. Vi håbede, at samfundsudviklingen betød, at vi kunne undgå en aflysning.

DRF melder først ud primo maj, om der må afholdes ridestævner i maj og juni, men med myndighedernes seneste udmelding om en langsom og gradvis åbning, DRFs seneste anbefalinger under hensyntagen til Covid 19, så vælger vi at aflyse nu. Desuden tror vi, at det fortsat gældende forbud mod at forsamles mere end 10 personer næppe vil blive ophævet. Sker det alligevel, så vurderer vi, at det ikke vil være sundhedsmæssigt forsvarligt at afholde RBJ i juni 2020.

En planmæssig lovlig afholdelse vil – ud over at nogle måske vil vælge ikke at møde op – derfor med rette betyde, at ridesporten endnu en gang kan blive beskyldt for at udsætte alle for unødig smitterisiko.

Tilsvarende giver reglen om to meters afstand problemer med hensyn til arbejdsforholdene for vores official. Alt dette ligger til baggrund for vores beslutning.

Det vil fremgå af oplysninger på Live.rideforbund.dk, hvordan du/I skal forholde jer for at få jeres indskud retur. Er du i tvivl, er du velkommen til at kontakte os.

Hvis du ønsker at få dine startpenge retur, bedes du sende en mail indeholdende dit navn og licens nr. samt bankens reg.nr og kontonr.

Dressur:  staevneudvalg@tinglev-rideklub.dk

Pony spring: rbj@tinglev-rideklub.dk

Hest spring: rbjhestespring@tinglev-rideklub.dk

Startgebyr forventes tilbagebetalt i løbet af ca 14 dage

 

Donation af startgebyr:

Send gerne en mail med angivelse af navn og licensnr. Og at du ønsker at donere dit startgebyr til RBJ.

Dressur:  staevneudvalg@tinglev-rideklub.dk

Pony spring: rbj@tinglev-rideklub.dk

Hest spring: rbjhestespring@tinglev-rideklub.dk

 

I og med at vi i Tinglev Rideklub allerede har afholdt en masse udgifter og foretaget investeringer i nyt materiale til brug ved RBJ i år, så har vi valgt at gøre muligt for jer at støtte Rømø Beach Jump ved ikke at kræve startgebyret retur eller ved at overføre et beløb via MobilePay på nr. 17647.

Andre donationer kan overføres via mobilepay 17647 med tekst ”donation RBJ 2020” samt navn på afsender 

Vi takker på forhånd.

Vi skal nu have kontaktet en masse leverandører, udstillere, og sponsorer, som vi håber på, alle vil være med igen til Rømø Beach Jump 2021 på Danmarks flottest beliggende ridebaner.

Pas på jer selv og jeres omgivelser
Rømø Beach Jump

 


Klik her, hvis du har brug for at komme i kontakt med os