Fotografering & presseinformation

Fotografering

Rømø er et paradis for fotografer, ryttere og hesteejere med fantastiske muligheder for at få billeder i spektakulære naturlige omgivelser. 

Vi gør opmærksom på, at Rømø Beach Jump har indgået en partneraftale med Firmafotograferne, som betyder, at Firmafotograferne er officiel fotograf for Rømø Beach Jump 2021. 

Husk din tilladelse som fotograf

Få adgang med vores skilt

Er du fotograf, og ønsker du af få adgang til at fotografere inde fra selve springbanerne, så skal du henvende dig til Rømø Beach Jump senest en uge inden stævnet samt melde ind hos Sekretariatet ved stævnet. Her vil du få udleveret et skilt, hvis du får adgang til områderne inde på springbanerne.

Pressekort: Journalister og fotografer med officielt pressekort skal også henvende sig i Sekretariatet for at blive registeret og akkrediteret.

OBS. Vi gør opmærksom på, at – af hensyn til vores deltagere og gæster – ikke er muligt at markedsføre sig som fotograf via vores website eller Facebook side/gruppe. I er naturligvis meget velkommen på Lakolk og til at markedsføre jer til vores deltagere via jeres egne markedsføringskanaler.

Ønsker I yderligere tilladelser til fotografering, er I velkommen til at kontakte os vedrørende partner- og sponsormuligheder. 

Presseansvarlig

Finn hjælper dig gerne

Finn Märcher
Mobil: +45 2042 4764
Mail: fimorama@gmail.com

Vil du se et par appetitvækkere som optakt til et besøg på Rømø, så findes der forskellige muligheder.

Vi glæder os til at se jer!

Seneste nyheder