You are currently viewing Opdatering COVID-19 information

Opdatering COVID-19 information

Tak for jeres store opbakning til årets store rideoplevelse på Rømø

Usikkerheden er altoverskyggende disse dage, og ikke en dag går forbi, uden at vi i Styregruppen bag RBJ vender hver en sten i jagten på sikringen af vores allesammens fantastiske ridestævne i 2020.

RBJ har kun eksisteret i seks år. Men hvilken udvikling vi sammen har været igennem. Det er et ridestævne i helt unikke unik omgivelser, som vi i Tinglev Rideklub gennem årenes løb har investeret store ressourcer og blod, sved og tårer i.

Virus har tidligere umuliggjort afholdelse af stævner, men der var det vores heste, som var udsat. Nu er det os selv.

På grund af den nuværende situation med Corona Covid 19 virus, og alle de tiltag vores regering har truffet/træffer, har vi i Styregruppen pligt til at vise rettidig omhu og at gøre alle – men specielt de som har booket sommerhus, og overnatning til jer og jeres heste – opmærksom på, at vi kan blive tvunget til at aflyse/udskyde afholdelse af RBJ 2020.

I skal derfor sikre jer, hvordan I er stillet mht. evt. aflysning af jeres bookninger, så I kan få afbestilt/ombooket med minimale omkostninger.

Vi håber fortsat på, at vi kan afholde RBJ som planlagt medio juni, men vi er også realistiske og tager hermed vores forbehold om aflysning alternativt udskydelse.

Vi har været i kontakt med Sønke Iwersen, formand for D-8, berider og politibetjent, mht. afholdelsen af, og om hestene kan holdes i form til RBJ. Han skriver: “Mine heste er i form og klar til stævne, og det er de fleste af andre stævneryttere også. I skal ikke være bange for skader – det har rytterne styr på. Udendørs sæsoner er jo i gang fra 1. april, og der må jo gerne springes og undervises udenfor.”

Husk at den bedste måde I kan hjælpe os på lige nu, er ved at passe på jer selv og hinanden. Jo hurtigere vi sammen får samfundet på højkant igen, des hurtigere kan vi få gang i RBJ igen.

Vi glæder os til atter at kunne afvikle RBJ.

På gensyn!
Rømø Beach Jump


Klik her, hvis du har brug for at komme i kontakt med os


PS: Leder du (også) efter et projekt i hjemmet til at få tiden til at gå med noget produktivt? Så har vi her tre forslag til, hvordan du kan få tiden til at gå med nogle gode tiltag:

  1. Ryd op i og giv dit seletøj og andet udstyr den helt store vaske- og plejetur i det gode vejr.
  2. Hold hesten i form, selvom stævnerne er nulstillet pt. Rid ude på bane eller i naturen, når vi alligevel ikke må ride i ridehallen.
  3. Se nogle af de mange fine og lærerige videoer på fx Youtube om netop dine interesse for heste, hestevelfærd og ridning.