You are currently viewing NYT 2019 – Besøg mini Amalienborg

NYT 2019 – Besøg mini Amalienborg

NYHED 2019 – Besøg mini Amalienborg i år!

…….
Som noget nyt til Rømø Beach Jump har vi dedikeret et særligt aktivitetsområde i midten af stævnepladsen, som vi har kaldt “mini Amalienborg”. Her vil være masser af aktiviteter under hele stævnet – både for deltagere og tilskuere.
……..

 Mød PIT HEGN – en af vores hovedsponsorer. PIT Hegn ved en masse om hegn i alle afskygninger, og vi har ladet os fortælle, at de har lavet nogle ganske særlige Rømø Beach Jump tilbud til jer.
www.pithegn.dk

MØD PEDERSLUND INTERHORSE – en af vores udstillere. Interhorse har pakket deres bil med lutter gode sager fra deres forretning, hvor de har et kæmpe sortiment af stort set alt til hest og rytter.
www.interhorse.dk/

MØD Horze Sydjylland – en af vores udstillere. Horze sælger alt til hest og rytter og har både best sellers og gode tilbud med til jer.
Horze sydjylland stubbæk bygade 7 6200 aabenraa

MØD ANDERS FRA FIRMAFOTOGRAFERNE – vores fotosamarbejdspartner i år. Anders tager både billeder og video under hele stævnet og har taget en storskærm med, så I løbende kan se billederne. Vil I gerne booke Anders til fotografering under stævnet, tager I bare fat i ham undervejs.
www.firmafotograferne.dk/

VIL DU KØBE RBJ TØJ 2019? Vi har i år lavet DET FEDESTE Rømø Beach Jump tøj i samarbejde med Sport Direct Kolding og til priser, der er vildt nedsatte, så alle kan være med. Der er lige fra t-shirts, polo, hoodies og vest/jakker. Først-til-mølle. Der er kun lavet i begrænset antal, der sælges under stævnet.
http://www.sport-direct.dk/

HVEM VINDER? – KUN FOR BØRN. Vores Juniorudvalg laver begge dage konkurrence i kæpheste springning. Vi opsætter en børnespringbane i mini Amalienborg til det. Børnespringbanen er venligst medbragt af vores sponsor og gode samarbejdspartner Morten fra MSH Spring. Tilmelding til konkurrencerne kan ske her på Facebook eller på standen i mini Amalienborg
http://www.msh-spring.dk/

………………………….
Uden mad og drikke duer helten ikke. Vi har naturligvis sørget for, at der er gode muligheder for at købe mad og drikke under hele stævnet. Vi byder ikke på Gourmet (pga. forholdene), men ingen kommer til at sulte!
…………………………

En uge tilbage! – Vi glæder os.