You are currently viewing Jagtryttere indtager nu også stranden ved Lakolk

Jagtryttere indtager nu også stranden ved Lakolk

  • Post author:
  • Post category:Nyheder
Fyns Jagtrideklub har valgt at lægge den sidste af deres forårsjagter ved Lakolk om søndagen  i fbm. afholdelse af Rømø Beach Jump 2017.

Tinglev Rideklub byder jagtrytterne fra Fyn velkommen, for som Finn Märcher fra stævneudvalget udtaler: “Jo flere oplevelser, heste og ryttere, jo bedre for stævnet. Jagtheste er vandt til at færdes og springe ude i naturen, men det er en hel speciel oplevelse at ride på de store brede sandstrande”.

 

Også jagtrytterne fra Fyns Jagtrideklub glæder sig. De møder talstærkt frem på Rømø for at bygge forhindringer om morgenen, inden de skal ride selve jagtruten, der vil blive ca. 18-20 km med ca. 25 forhindringer.
Formand i Fyns Jagtrideklub, Jørn Jepsen supplerer: “Det bliver SÅ godt. Vi glæder os helt vildt til at komme til Rømø og opleve Danmarks flotteste ridebane. Skov og Naturstyrelsen har givet tilladelse til opsætning af forhindringer på stranden, så tilskuere og turister kan opleve jagtfeltet i deres flotte røde jakker og hvide ridebukser komme i en frisk galop i sandet og springe over forhindringerne, mens de rider to og to”.