Vi tager foto !

Vi tager film og fotos under RBJ

Vi gør opmærksom på at Rømø Beach Jump er et arrangement i det offentlige rum. Vi har en størrelse, hvor det er fysisk umuligt at gå rundt til alle og spørge om lov til at fotografere. Alle vores deltagere adviseres derfor om, at vi tager fotos under Rømø Beach Jump. Vi tager fotos af både “hele forsamlingen”, af situationer og enkelte deltagere. Alle vores billeder offentliggøres på de sociale medier og vores hjemmeside.

 Vi ønsker ikke at fornærme nogen af vores gæster – tværtimod. Men vi ønsker også at forevige eventet både for vores deltageres skyld – og for vores egen skyld.Vi bruger video & fotos til de sociale medier

Vi forbeholder os ret til at anvende fotos til markedsføring af eventet såvel på print og online. Vi vil undervejs tage “view fotos” af hele stranden i en høj opløsning, dvs. at man kan genkende sig selv – og andre på stranden.

Også film vil blive offentliggjort løbende.
Vi vil i dagens løb på alle sociale medier tage og offentliggøre film af stemningen på stranden – herunder både af tilskuere og deltagere.

Din deltagelse til Rømø Beach Jump eventet indebærer derfor, at du vil være synlig på diverse medier.

Kontakt vedrørende billeder
Er der blevet taget billeder af dig under eventet, som du finder på vores side eller Facebook side, er du velkommen til at kontakte vores officielle fotopartner Firmafotograferne for de originale billeder.

Send os en besked

Vi glæder os til at se jer!